Celebfigyelő

2024.08.17. 14:52

Mennyibe kerül Köllő Babett nyaralása?

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő egész nyáron utazik, nyaral, felfedezi a romantikus kül- és belföldi turistahelyeket, gyönyörű városokat, tájakat. Köllő Babett igazi luxusfeleség. Vajon mennyi lehet az idei évi nyaralásainak eddigi költségei? Mennyibe kerül a nyaralása?

Brunner Mónika

Köllő Babettet sokan irigylik, hogy milyen szép helyeken nyaral, az idei nyáron is úgy tűnik bárhol pihenhet, hol tengernél, hol úszómedencés környezetben tűnik fel, járja külföldöt - belföldöt, és a közösségi médiában dokumentálja a nyaralási élményeit. Köllő Babett a Viasat 3 csatorna Feleségek luxuskivitelben című műsorában szerzett országos ismertséget, és láthatóan azóta is luxusfeleségként éli az életét. Vajon mennyibe kerül idei évi eddigi nyaralása? 

Tűzpiros, köllő babett, bikini, majd fürdőruha
mennyibe kerülnek az utazásai
Köllő Babettet luxusfeleségként ismerte meg az ország, vajon mennyit költött az idei nyáron, mennyibe kerül a nyaralása? Fotó: Facebook/Köllő Babett hivatalos oldala 

Mennyibe kerülnek az utazásai? 

Köllő Babett augusztus tizennegyedikén egy újabb utazási élményét osztotta meg rajongóival-követőivel a közösségi médiában. Korfura utaztak a családjával. Erről így számolt be: 

„Először mindig olvasd el a Wikipédiát, utána kirándulj. Ebben a házban született Fülöp herceg. Corfun. Elmentünk megnézni. Romantikusan eljátszottam a gondolattal, hogy itt töltötte a fiatalságát, e falak közt tanult, evett, élt. A kertben játszott. Majd miután eljöttünk olvastam utána, hogy még csecsemő korában elüldözték a családot. Na… oda a romantika" – írta Köllő Babett. 

A színésznő-televíziós műsorvezető 2023-ban a Borsnak vallotta be, hogy fogalma sincs, mennyi pénze van: „Engem nem érdekel a pénz. Annyira érdekes, hogy nyilván van céges bankszámlám, ahol gyűlik a keresetem, de fogalmam sincs, hogy mennyi pénzem van" – mondta akkor. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!