Tündérszépek 2024

1 órája

Szőke ciklon képviselte vármegyénket (galéria)

Vasárnap délután zárult le a Tündérszépek idei versenye, amelynek döntője sok izgalmas pillanatot tartogatott az indulók számára. Vármegyénk képviselője, Gősi Gabriella számolt be portálunknak a Tündérszépekben szerzett élményeiről.

Farkas Eszter

Gősi Gabriella képviselte vármegyénket a 2024-es Tündérszépek versenyén

Fotó: MW

Az országos szépségverseny, a Tündérszépek egyedülálló lehetőséget nyújtott idén is a fiatal hölgyeknek, hogy megmutassák tehetségüket, kisugárzásukat, és a színvonalas rendezvényen keresztül közelebb kerüljenek álmaikhoz. Az idei döntő egyik résztvevője volt Gősi Gabriella, aki vármegyénket képviselte. Elmondása szerint rendkívül pozitív élményekkel gazdagodott a verseny során.

Gősi Gabriella a Tündérszépek hétvégi döntőjén is gyönyörű volt
Gősi Gabriella a Tündérszépek hétvégi döntőjén is gyönyörű volt
Fotó: Bánkúti Sándor

A Tündérszépek döntője

A versenyzőknek három különböző öltözetben kellett végig vonulniuk a kifutón, miközben a háttérben bemutatkozó filmjüket vetítették. Gabi izgalommal mesélt a döntő eseményeiről, külön kiemelve, hogy a verseny során egy farmer-pólós szett, sportos ruházat, valamint elegáns, gálára tervezett estélyi ruhák voltak a fellépő darabok. 

– Gyönyörű sminkekkel és frizurákkal vonultunk végig a kifutón, ami valóban emlékezetes volt mindannyiunk számára – emlékezett vissza Gabi.

A különböző ruhák és stílusok felvonultatása lehetőséget adott arra, hogy a lányok több oldalról is megmutathassák egyéniségüket. Gabi különösen elégedett volt a verseny szervezésével, nemcsak a csodás ruhákat viselhettek, de minden darabot és kiegészítőt ajándékba is kaptak a résztvevők, ami még különlegesebbé tette az eseményt. A gálán viselt ruhák tervezője nem más volt, mint Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, akinek divatérzéke tovább emelte a verseny színvonalát.

Barátságok és új lehetőségek

A verseny során nem csak a szépség és a tehetség állt a középpontban. Gabi szerint az egyik legszebb dolog az volt, hogy a lányok között barátságok szövődtek. 

– Mindenki nagyon kedves és barátságos, így a döntő légköre igazán támogató és pozitív volt. Nem versenytársaknak, hanem inkább egy szuper közösség tagjainak éreztük magunkat.

Fotó: Bánkúti Sándor

Gabi elmondása szerint a verseny nemcsak a személyes fejlődést és önbizalom növekedését segíti a résztvevők számára, hanem új lehetőségeket is megnyit előttük. Őt személyesen már a verseny alatt felkérték egy fotózásra, amelyet most, a döntő után végre meg is valósíthat. Ez a felkérés komoly elismerés számára, hiszen jelzi, hogy felfigyeltek rá.

Jövőbeli tervek és álmok

Bár Gabriella az óvónői pályát célozza meg, és elmondása szerint ez mindig is az egyik legnagyobb vágya volt, nem zárja ki, hogy a továbbiakban is eleget tegyen a szépség világából érkező felkéréseknek. – Nagyon szeretem a gyerekeket, és szeretnék óvónőként dolgozni a jövőben, de a szépségipartól sem szeretnék teljesen eltávolodni, jó lenne, ha legalább hobbi szinten a mindennapjaim részévé válna.

Gabi számára a Tündérszépek verseny új kaput nyitott ki, hiszen nemcsak a szépségiparban érhet el sikereket, de a verseny által megerősödött benne a tudat, hogy több irányban is képes fejlődni. – Az is lehet, hogy a következő Tündérszépek versenyére is jelentkezem majd – árulta el mosolyogva. Úgy érzi, hogy ez a tapasztalat rendkívül inspiráló volt számára, és sok önbizalmat adott ahhoz, hogy bátran merjen nagyot álmodni.

Az országos döntő minden résztvevőnek emlékezetes marad, de Gabi számára különösen fontos mérföldkő volt. A fiatal lány büszkén tekint vissza a verseny során szerzett tapasztalatokra, és biztos benne, hogy az itt kapott élmények és lehetőségek további sikereket hoznak majd az életébe. A Tündérszépek idei versenye véget ért, de az indulóknak ez csak egy új kezdet. Gabriella és a többi lány előtt most nyílik meg igazán a lehetőség, hogy kamatoztassák a megmérettetésen szerzett tapasztalataikat, és a jövőben is bátran álljanak ehhez hasonló kihívások elé.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!