Celebfigyelő

3 órája

Köllő Babett a párkapcsolatokról beszélt

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő a Sláger FM-en számolt be arról, hogy a párkapcsolatban létezik második esély, mert az emberek tanulnak a hibáikból, és másodszorra működhet a kapcsolatuk. Köllő Babett szavait a Borsonline idézte.

Brunner Mónika

Köllő Babett ismét tanúbizonyságát tette annak, hogy mennyire pozitívan igyekszik szemlélni a világot. Ezúttal a párkapcsolatok második esélyéről mondta el kendőzetlen a véleményét, számolt be erről a Borsonline október huszonkettedikén.  

Köllő Babett
Betört az őszi divat
Köllő Babett bonyhádi származású színésznő elmondta a véleményét a párkapcsolatokról, szerinte létezik második esély, az emberek tanulnak a hibáikból Fotó: Markovics Gábor

Köllő Babett bízik

Köllő Babett így vallott a Sláger FM rádióadásában a párkapcsolatokról: 

„Hiszek benne, hogy létezik második esély, el tudom képzelni, hogy az emberek tanulnak a hibáikból és másodszorra működhet. A szüleim is megpróbálták, másodszor is összeházasodtak egymással. A kimenetelét hagyjuk is, de megpróbálták, ahogy én is anno újrakezdeni" – árulta el a rádióadásban, hozzátéve, bízik abban, hogy vannak, akik egy szakítás után is folytatni tudják a kapcsolatukat. Szerinte az emberek tudnak változni. Hisz abban, hogy akinek meg van írva a helye a másik életében, az így is, úgy is ott lesz.

További részletek a Borsonline portálon találhatóak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!