Köszöntés

2023.06.07. 09:48

Boldog névnapot kívánunk Róbert nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Boldog névnapot!

Forrás: Shutterstock

Június hetedikén a Róbertek ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Ariadné, Arianna, Énok, Grácia, Nanett, Oriána, Robertina, Berengár, Gotlib, Jeremiás, Sebes, Seherezádé, Anett, Godiva, Kocsárd, Fülöp nevű ismerőseiket is.

Róbert eredete: német eredetű; jelentése: fényes hírnév.

Róbert jelentése: A Róbert név könnyed, kellemes, de felelősségtudattal rendelkező személyiség kialakulását segíti. Vágyat ébreszt a viselőjében, hogy másokon segítsen, de természetéből fakad az is, hogy túlságosan belefolyik mások életébe, és ilyenkor olyan dolgokért is aggódik, amiért nem kellene.

A Róbertek nyitottak azok felé, akik fontosak a számukra, nem jelent problémát kifejezni érzéseiket. Kisebb bonyodalmakhoz vezethet, hogy szeretik halogatni a teendőiket, még azokat is, melyeket még aznap el kellene végezni. Nem vezető típusúak; azon munkakörök betöltésére, ahol agresszivitás szükségeltetik, általában alkalmatlanok.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában