Felvételi

2024.07.24. 20:00

Több ezer diák várja Pécsen a ponthatárok kihirdetését

Rengeteg diák, több ezren várják este nyolc előtt a pécsi Széchenyi téren, hogy este nyolc órától kezdődően kihirdessék az idei felvételi ponthatárokat. Az idei Pont Ott Parti délután hat órakor kezdődött, és várhatóan hajnalig tart majd.

Bencze Péter

Már most hatalmas a hangulat a város főterén: a diákok egyre izgatottabban várják a ponthatárok kihirdetését. A szervező Pécsi Tudományegyetem munkatársai és a felsőoktatási intézménnyel együttműködő vállalkozások, szervezetek standokkal és különböző programokkal készültek a fiatalok számára.

Megtelt a pécsi Széchenyi tér
Fotó: Mártonfai Dénes

A téren a ponthatárok kihirdetése óriáskivetítő segítségével történik. A diákok közül többekkel sikerült beszélnünk. Ők azt mondták, borzasztóan izgatottak, és a legtöbben a pécsi egyetemre szeretnének bejutni.

A városban egyébként várhatóan több helyen hatalmas bulik lesznek éjszaka, a Széchenyi téren például kilenc órától T.Danny ad majd koncertet.

A pécsi Pont Ott Partival kapcsolatos hosszabb beszámolónkkal, videókkal, képgalériával hamarosan jelentkezünk.

Fotó: Mártonfai Dénes

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában