lezárt akta

2020.10.03. 12:12

Illegálisan rakott le szemetet Bogyiszló külterületén

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 24 éves bogyiszlói férfival szemben folytattak hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt.

TEOL

Forrás: police.hu

A mezőőr tett bejelentést, hogy Bogyiszló külterületén háztartási hulladékot talált idén áprilisban. A kiérkező járőrök a helyszíni adatgyűjtés során a szemét között találtak egy helyi férfi nevére kiállított számlát is. Az eset kapcsán a Szekszárdi Rendőrkapitányságon indult büntetőeljárás hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt.

A nyomozók elszámoltatták, majd gyanúsítottként hallgatták ki azt a 24 éves bogyiszlói férfit, akinek a nevére kiállított számlát a szemét között megtalálták. Elismerte, hogy hulladékot rakott ki a falu mögötti területre.

Fotó: police.hu

A szekszárdi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték a Szekszárdi Járási Ügyészségnek – számolt be az esetről a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában