Érthetetlen

2024.08.20. 10:29

Összetörték a kocsit, majd egyszerűen ott hagyták az út mellett

Napok óta áll elhagyatottan egy összetört személyautó Szekszárd déli részén, közvetlenül az út mellett. A kocsi oldala látványosan összetört, talán éppen emiatt hagyta ott a gazdája. A mostani nem az első ilyen eset azon az útszakaszon.

Bencze Péter

A nézőnktől kapott fotóról jól kivehető, hogy a sötét színű autó jobb eleje és oldala ütközött össze valamivel. A jármű legalább egy hete várja, hogy a gazdája elvigye.

Jól látszik, hogy a kocsi jobb első eleje megsérült. Talán ezért hagyták az út mellett.
Jól látszik, hogy a kocsi jobb első eleje megsérült. Talán ezért hagyták az út mellett.
Fotó: Beküldött fotó

Ezen az útszakaszon egyébként nem ez az első hasonló eset. Az Őcsény felé vezető úton rendszeresen látni olyan autókat, amiket a sofőrök egyszerűen otthagynak a pályatest mellett. A legtöbb néhány nap, esetleg hét után eltűnik.

Az egyik legemlékezetesebb ilyen eset néhány évvel ezelőtt esett meg. Az utat használók közül bizonyára sokan emlékeznek arra, hogy egy öreg BMW hosszú heteken keresztül állt elhagyatottan az út mellett. Előbb egyes alkatrészei kezdtek eltűnni, majd az egyik reggelre, a kocsi teljesen kiégett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában