Baleset-megelőzés

2 órája

Sikeres programsorozat

Tolna vármegyében is befejeződött a Biztonság Hete baleset-megelőzési kampány – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Forrás: police.hu

Az elmúlt napok a Biztonság Hete programsorozat jegyében teltek az ország számos pontján. A prevenciós rendezvényeken Tolna vármegyében több mint 1200 gyermek és számos család vett részt, ahol elsődlegesen az elektromobilitási eszközökkel ( e-roller ), kerékpárokkal kapcsolatos közlekedésbiztonsági tanácsokat osztották meg a szakemberek a megjelentekkel.

Az rendezvénysorozat záróállomásán, a Szekszárdi Szüreti Napokon is találkozhattak az érdeklődők az egyenruhásokkal. A rendőrség közlekedésbiztonsági standján többek között a biztonsági öv használatának fontosságát demonstráló eszközt, a biztonsági öv szimulátort és a részegséget szimuláló szemüveget próbálhatták ki. A bűnmegelőzési sátornál pedig az online térben elkövetett csalási módszerekkel kapcsolatban tölthettek ki egy kvíztesztet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában