Helyszínelés

3 órája

Ne rémüljön meg, ha rendőrautókat lát Szekszárd központjában

Messziről is jól látható volt a Szekszárd központjában parkoló három rendőrautó bekapcsolt villogója. A zeneiskola környékén többen is azt nézték és egymástól próbálták megtudni, miért helyszínelnek egyenruhások a belvárosban. Portálunk utánajárt a dolognak.

Bencze Péter

Komlósiné Kiss Anett-től, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől úgy értesültünk, hogy a kollégái egy korábban történt balesettel kapcsolatos információkat próbáltak begyűjteni. A helyszínen egyébként az incidensből sok már nem látszott, csupán egy törött dísztárcsa és az úttestre felfújt neonzöld rendőrségi jelölések mutatták, hogy ott nemrég valóban baleset történt.

Egy korábbi baleset miatt helyszínelnek a rendőrök Szekszárd belvárosában.
Egy korábbi baleset miatt helyszínelnek a rendőrök Szekszárd belvárosában
Fotó: Bencze Péter

Ezt erősítette meg egyébként az egyik ott dolgozó nő is. Ő azt mondta, kérdezték a rendőrök, mit tud a balesetről, ám mivel az a munkaidején kívül volt, nem sok információval tudott szolgálni. Amint több részletet megtudunk, frissítjük a cikkünket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában