Változás!

2024.08.17. 09:51

Ünnepi buszmenetrend lesz érvényben Pakson

Tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthetőek lesznek Pakson az ünnepi rendezvények. Erről a busz menetrendek módosításával gondoskodnak.

Révészné Hanol Erzsébet

Képünk illusztráció

Fotó: Molnár Gyula

A Szent István napok ideje alatt változik a busz menetrend Pakson. A társaság tájékoztatása alapján, augusztus 17-én, 18-án és 19-én, tehát szombaton, vasárnap és hétfőn a menetrendben meghirdetett 20:45, 21:45 és 22:45 időpontokban Dunakömlődről induló 1 járatok helyett 1S járatokat indítanak, amelyekkel az utasok a rendezvény egyébként forgalom elől elzárt helyszínére érkezhetnek. Ezeken a napokon a menetrendben meghirdetett 21:15 és 22:15 időpontokban a Gesztenyés utcából induló 1 járatokat 1S járatokra módosítják, valamint kettő további 1S járatot fognak indítani mindhárom napon 23:15 és 23:25 órakor a strandtól azért, hogy a rendezvényről a hazautazást biztosítsák.

A változtatások eredményeként az esti órákban a napközbeni ritmushoz igazodva minden óra 45 perckor a strandig közlekednek a Dunakömlődről induló járatok, a rendezvényről hazafelé igyekvőket pedig ugyanezen járatok párjai, a minden óra 15 perckor induló járatok szállítják a strandtól egészen 23:25-ig.

Azoknak az utasoknak, akik a Gesztenyés utcában szeretnének felszállni az 1 járatokra a módosulás miatt ezt hamarabb kell megtenniük, hiszen az óra 15 perckor induló járatok a Gesztenyés utcát óra 6 perckor érintik, majd tovább hajtanak az Ürgemezei Strand végállomásra, ahonnan az 1S járatok indulnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában