Közlekedés

2024.08.19. 07:30

Változások lesznek Dombóváron az ünnep miatt

A hétfői koncert és a keddi kenyérszentelés miatt is lesznek a forgalom elől elzárt területek Dombóváron.

Révészné Hanol Erzsébet

Charlie ad koncertet augusztus 19-én, hétfőn Dombóváron. A rendezvény miatt forgalmirend-változás lesz a Kertváros településrészen. A Gyöngyvirág körút, a Tulipán utca és a Hóvirág utca egyirányúsítva lesz 17 órától a rendezvény végéig. A Gyöngyvirág körúton a haladási irány a Rákóczi utcától (Gyöngyvirág körút 1. számtól) a Szent László Park felé, illetve a Tulipán utcában a parktól a temető felé lesz.

Forgalmirend változás lesz Dombóváron
Charlie ad koncertet hétfőn Fotó: MW
Fotó: LI

Kérik az autóval érkezőket, hogy az utcák páros oldalát használják parkolásra az úttal párhuzamosan, a másik oldalon tilos a várakozás és a megállás. A Hóvirág utcában a parkolás nem megengedett, azt lezárják és csak az ott lakókat engedik be. A Dália és a Pipacs utcákban lakók a Rozmaring tér felé tudnak a Gyöngyvirág körútra hajtani. A koncert 20 órakor kezdődik.

Augusztus 20-án is kell változással számolni. Aznap a Szent Imre tér – a Gyöngyvirág körút Hóvirág utca és Rákóczi utca közötti szakasza – lesz lezárva a kenyérszentelés miatt 10.30-tól 11.30-ig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában