Teol.hu videó

2024.08.27. 16:30

Zökkenőmentes a tankönyvosztás (videó és galéria)

Augusztus 27-én megkezdődött a tankönyvosztás a Szekszárdi I. Béla Gimnázium, Kollégium és Általános Iskolában, ahol közel 4100 tankönyvet osztanak ki a diákoknak. A könyvek között új kiadványok is vannak, mint például a „Honvédelem” című.

Balogh Éva

Könyvosztás az I. Béla Gimnáziumban

Fotó: Mártonfai Dénes

Az igazgató, Hajós Éva beszámolója szerint a tankönyvek szétosztása gördülékenyen és szervezetten zajlik, köszönhetően a segítő egyetemistáknak és diákoknak, akik közösségi szolgálat keretében vesznek részt a tankönyvcsomagok összeállításában és kiosztásában. A könyvek átvétele három napon keresztül történik: az első napon a 9–10. évfolyam, a másodikon a 11–12. évfolyam diákjai kapják meg a tankönyveiket, míg a harmadik nap a pótnap azok számára, akik valamilyen okból lemaradtak.

Az iskola pedagógusai már előre megismerkedtek az új tankönyvekkel, így alaposan felkészülve várják a tanévkezdést. A tankönyvek kiválasztása során az iskolai munkaközösségek nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a legmegfelelőbb tananyagokat válasszák ki, amelyek a diákok számára a legjobb oktatási élményt nyújtják. Az iskolában a diákok visszatérése mindig izgalommal tölti meg az intézményt, hiszen a pedagógusok számára fontos, hogy minden tanuló a legjobb feltételekkel kezdhesse meg az új tanévet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában