Szépkorúak napja

2 órája

Apáca show-val örvendeztették meg az időseket

Lengyelen is megrendezték a Szépkorúak napját október 20-án, vasárnap. Apáca show és operett részletek kápráztatták el a közönséget.

Farkas Eszter

Az idősek tiszteletére és megbecsülésére hívták fel a figyelmet a Szépkorúak napi rendezvénnyel, melyet október 20-án tartottak meg. Az ünnepséget a polgármester köszöntőjével indították, a településvezető méltatta az idős generáció élettapasztalatát és bölcsességét. Ezután a helyi óvodások szívet melengető műsora következett, amely nagy örömet szerzett a meghívott vendégeknek.

Apáca show-val kedveskedtek a kétyi nyugdíjas klub tagjai
Apáca show-val kedveskedtek a kétyi nyugdíjas klub tagjai
Fotó: Beküldött fotó

A köszöntők után a vendégek egy ízletes, ünnepi ebéddel folytathatták a napot, amellyel az önkormányzat dolgozói és a képviselő-testület tagjai kedveskedtek az ünnepelteknek. Az ebéd után a szórakozás sem maradt el: először a kétyi nyugdíjas klub lépett színpadra egy vidám apáca show-val, majd Ferencz Orsolya varázsolt mosolyt a vendégek arcára vidám operett részletekkel.

A rendezvény egészen a késő délutáni órákig tartott, ekkor a résztvevők kötetlen beszélgetéssel és régi emlékek felidézésével töltötték az időt. A vendégek hálájukat fejezték ki az önkormányzatnak, amiért egy ilyen kellemes nappal ajándékozták meg őket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában