labdarúgás

2019.10.02. 07:05

Új utakon indult el a mórágyi futball

Az U7-es és U9-es korosztályban is indítanak csapatot Illés Béláék.

Berg Sándor

Fotó: Beküldött kép

A megyei serdülő (U16) bajnokságban eltöltött két szezont, valamint az ifjúsági (U19) bajnokságban megszerzett három bajnoki címet és négy felnőtt ezüstérmet követően új útra lép a Mórágyi SE utánpótlásképzése.

– Korábbi labdarúgómmal, Bíró Sándorral karöltve a legkisebbekkel kezdtük meg az egyesület utánpótlásának átszervezését. A Bozsik Programnak megfelelően az U7-es és U9-es korosztályt céloztuk meg, melyekben csak mórágyi óvodások és általános iskolások szerepelnek. A nyári táborozás követően sikerült lemérnünk a játékosok teljesítményét is, ehhez jó partner volt a Bátaszék SE vezetése – mondta Illés Béla, a mórágyiak edzője.

A Cziráki Gábor dirigálta hasonló korosztályú, szintén a Bozsik Programban részt vevő bátaszéki csapatokkal mindkét településen – előbb Bátaszéken, majd Mórágyon – megmérkőztek az újjáalakuló mórágyi csapatok.

A „visszavágókat” már az esti órákban, a közelmúltban átadott villanyfényes műfüves pályán játszották le a felek, büszkélkedett lapunknak Illés Béla.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!