Férfi futsal NB II

2022.12.13. 09:28

Remek játékkal lett meg az újabb tolnai pont az NB II-es bajnokságban!

Kevés hiányzott hozzá, hogy visszavágjon a tihanyiaknak az idegenbeli kiütéses vereségért a Tolna-Mözs NB II-es férficsapata.

TEOL

A tolnai együttes nagyon közel volt az újabb győzelemhez

Fotó: Beküldött kép

A szezon legsúlyosabb vereségét szenvedte el Tihanyban a tolnai egylet, amely a szeptemberi bajnoki 17–2-re kapott ki a Balaton-partján. Azóta fűtötte Kneller Balázs együttesét a visszavágás reménye, s ez a remény hétfőn este majdnem valóra is vált a tolnai sportcsarnokban.

A házigazda tolnaiak ugyanis nagyszerű játékkal rukkoltak elő, és közel voltak szezonbeli második győzelmük megszerzéséhez. Az első félidő kiegyenlített játékost hozott, s már ekkor is inkább a 2F-Bau Tolna-Mözs volt veszélyesebb, de gól nem született.

Nem úgy a másodikban! Ali telt el két perc, Ágics Péter megszerezte a vezetést, aztán újabb két perc múlva megint jött Ágics, és máris két gól volt az előny. Egy védelmi kihagyás után szépítettek a tihanyiak, ám jött az újabb tolnai találat Paksi Dánieltől, amivel nagyon közel került a győzelem.

Végül nem lett meg, mert előbb Sára Patrik vétett balszerencsés öngólt, majd pedig egy kapu előtti kavarodásból a tihanyiak az egyenlítést jelentő gólt is berúgták. A vastaps azonban járt, mégpedig teljes joggal. Ez már tényleg NB II-es produkció volt a tolnai srácoktól!

Férfi NB II, Nyugati csoport, 14. forduló
2F-Bau Tolna-Mözs–Tihanyi FC 3–3 (0–0)
Tolna, városi sportcsarnok, v.: Kakuk Sz. (Bereczki B., Mígh T.)
Tolna-Mözs: Merkl D. – Dudoma, Gödör M., Ágics P., Sára P. Csere: Kiszli, Vadas, Tóth D., Szabó G., Fazekas T., Paksi D.
Gólszerzők: Ágics (22., 24.), Paksi D. (32.), illetve Horváth B. (26.), Sára P. (36., öngól), Hoffer D. (38.). 

A 14 forduló után 4 ponttal sereghajtó tolnaiaknak nincs sok idejük a pihenésre, pénteken 19.30-tól a Haladás VSE II vendégei lesznek Szombathelyen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!