Játékosmozgás

2023.06.21. 08:24

Budai Imre Budaörsön folytatja, Bognár Dávid sem marad Majoson

Újabb három labdarúgó távozását jelentette be az NB III Közép csoportjában szereplő Majosi SE.

TEOL

Budai Imre a szintén NB III-as Budaörshöz szerződött

Forrás: Budaörsi SC

Újabb játékosok távozását jelentett be a harmadik NB III-as idényére készülő Majos. A 21 éves Budai Imre tavaly nyáron a Paksi FC második csapatától érkezett a völgységiekhez, melynek mezét 31 bajnokin viselte (30-szor a kezdőben kapott helyet) és egy gólt szerzett. A védelemben és a középpályán egyaránt bevethető, rendkívüli alázattal és szorgalommal dolgozó játékos a harmadosztály Nyugati csoportjában legutóbb kilencedik helyen záró Budaörshöz igazolt. A fővárosi együttesnél az az ifjabb Bognár György lesz az edzője, aki két részletben összesen két szezonon keresztül a Paksi FC másodedzője volt.

Szintén nem marad Majoson a 22 éves Czuczi Péter, aki az őszi szezonban kirobbanthatatlan volt a kezdőből, a novemberi sípcsonttöréséből felépülve viszont nem tudta visszaverekednie magát a tizenegybe. A nyáron Kaposvárról érkező labdarúgó 18 mérkőzésen erősítette a zöldeket. Hasonló cipőben járt és jár Bognár Dávid is, a paksi nevelés télen érkezett az NB II-es Kozármislenytől Majosra, de szinte folyamatos sérülése miatt csak kiegészítő szerep és nyolc bajnoki jutott a 25 éves középpályásnak.

Korábban három kulcsjátékos távozását jelentette be a völgységi klub, mely 11 győzelemmel, 6 döntetlennel és 17 vereséggel a 14. helyen zárta a Közép csoportot. Kardos Ernő együttese csütörtökön kezdi meg a felkészülést a klub harmadik NB III-as szezonjára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!