Teremfoci

2023.12.01. 08:00

Indul a téli teremfoci-szezon a bonyhádi sportcsarnokban!

Útjára indul a labda a bonyhádi sportcsarnokban, ahol a hétvégén megkezdődik a tél teremtornák sorozata.

Teol.hu

Stílszerűen a Bajnokok Tornájával kezdődik meg a 2023-as téli fociszezon Bonyhádon, ha már a város futballcsapata első helyen végett a kvalifikációs bajnokságban. A 2000-ben elindított sorozat 16 éven át a Bobo Kupa nevet viselte, 2018-ban keresztelték át Bajnokok Tornájára, s ezen a néven – mivel 2020-ban és 2021-ben a koronavírus-járvány miatt nem írták ki – most a negyedik tornát rendezik meg. 

Ez már összességében a 21. torna lesz a sorban, s biztosak lehetünk benne, hogy ezúttal sem fognak csalódni, akik szombaton kilátogatnak a meccsekre az impozáns sportcsarnokba. A városi sportcsarnokban 8 órakor kezdődő megmérettetésen három csoportban tizenkét gárda lép majd pályára. A csoportok első két helyezettjei, valamint a két legjobb csoportharmadik jut majd be a tervek szerint 15.30 órakor kezdődő negyeddöntőkbe. Az elődöntők 17.10, a helyosztók pedig 18 órakor indulnak. A mérkőzések húsz percesek lesznek, a belépés ingyenes.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!