Karate

2024.06.26. 10:30

Hefner Zsófia döntős élményekkel felvértezve utazhat a világbajnokságra!

Mindhárom nemzetközi versenyén döntőbe jutott a bátaszéki tehetség. Hefner Zsófia így ott lehet a korosztályos világbajnokságon.

Teol.hu

Hefner Zsófia mind a három nemzetközi versenyen nagyszerűen teljesített

Fotó: Beküldött kép

A hétvégén rendezték az Ausztria Junior Opent, amelyen nagyszerűen szerepelt a bátaszéki Hefner Zsófia. A fiatal lány nagyszerűen versenyzett, s egészen a döntőig menetelt, ahonnan végül ezüstéremmel jöhetett haza. Mint arról a bátaszéki klub a közösségi oldalon beszámolt, Hefner Zsófia mindhárom kvalifikációs versenyét remekül teljesítette, hiszen mind a Szófia Opent korosztályában megnyerte, a Szlovák GP-ről pedig szintén ezüstöt szerzett. 

A hazai kvalifikációs rendszert magasan teljesítette, ezzel a menetelésével ő fogja képviselni Magyarországot az októberi olaszországi korosztályos világbajnokságon kadet lány -47 kg súlycsoportban. Hefner Zsófiát Nagy Ákos vezetőedző, valamint Paksi Péter, Kovács Zoltán és Kaszás Maja segédedzők készítették fel a versenyekre. 

„Köszönjük Zsófi céltudatos munkáját, valamint az őt segítő csapattársak, szakemberek és támogatók szakmai és anyagi áldozatvállalását! Köszönjük hogy hisztek Zsófiban és hisztek bennünk! Hálásak vagyunk!” – fogalmazott Nagy Ákos vezetőedző. 

Hefner Zsófia versenyzéséről egy videót is hoztunk:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!