Labdarúgás

2024.06.25. 10:32

A Paks fiataljai is nekivágtak a kemény munkának (képgalériával)

Az OTP Bank Ligában szereplő első csapat után pontosan egy héttel a Paksi FC NB III-as gárdája is megkezdte a felkészülést az új bajnokságra.

Berg Sándor

A fiatalokkal teletűzdelt atomvárosiaknak a hét első napján vezényelte az első edzést Kindl István és szakmai stábja. A keret nagy részét azok a játékosok alkotják, akik az előző idényben is erősítették a Paks NB III-as csapatát, de hiányzott például Pesti Zoltán, Borsos Vilmos és Horváth Kevin, akik jelenleg a „nagyokkal” készülnek. Ellenben vannak olyan fiatalok, akik a következő idényben mutatkozhatnak be a felnőtt bajnokságban.

Kindl István hétfőn megtartotta a nyári pihenő utáni első edzését a Paksnak
Kindl István hétfőn megtartotta a nyári pihenő utáni első edzését a Paksnak
Fotó: Molnár Gyula

Az atomvárosi együttesnek öt hete lesz arra, hogy a legjobb formába lendüljön. Ezt hat előkészületi mérkőzés is segíti, az előzetes program szerint valamennyit hazai pályán játssza majd. Az elsőt jövő héten szerdán, július 3-án a vármegyei és csoportellenfél Bonyhád-Majos ellen, majd három nappal később az NB III-as bajnokság Dél-Nyugati csoportjának ezüstérmesét, az Iváncsa KSE-t látja vendégül. Ezen kívül megmérkőzik a csapat a Kaposvári Rákóczival (július 10.), a Gárdony-Agárd csapatával (július 13.), valamint a másik két vármegyei gárdával, a Szekszárdi UFC-vel (július 17.) és a harmadosztályba frissen feljutó Bonyhád Völgység LC-vel – a július 20-i összecsapás mindkét csapat számára főpróba lesz a rajtra.

A július 28-án induló bajnokságban Tolnát a Paks II, a Bonyhád VLC, az FC Dunaföldvár, a Bonyhád-Majos és a Szekszárdi UFC képviseli. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!