Labdarúgás

2024.08.11. 13:57

A Paksi FC ötöt lőtt a Bonyhádnak az NB III-as rangadón (galériával)

A második félidőben már nem tudta tartani a lépést a Bonyhád az NB III-as rangadón. A Paksi FC tartalékcsapata meg sem állt öt gólig.

Teol.hu

A Paksi FC fiataljai a második félidőben átléptek a bonyhádiakon

Fotó: Molnár Gyula

Harminckét percig állta a Paksi FC rohamait az újonc Bonyhád, de aztán a hazaiak egy perc alatt kétszer is betaláltak, amivel megroppantották a lelkesen küzdő völgységieket. Sárai György csapata a folytatásban harcolt, küzdött, de a lendületesebb atomvárosiak még három alkalommal betaláltak, így ők nyerték meg a 2024/2025-ös szezon első vármegyei rangadóját. 

Nagy csatát hozott a Paksi FC és a Bonyhád VLC vármegyei rangadója
Nagy csatát hozott a Paksi FC és a Bonyhád VLC vármegyei rangadója (Fotó: Molnár Gyula)

A paksiak három mérkőzés (az MTK II ellen 3–1-re, Gárdonyban pedig 2–0-ra nyertek) után is százszázalékosak és jelenleg első helyen állnak a Dél-Nyugati csoport tabelláján. A bonyhádiak egy Főnix elleni, idegenbeli 4–3-as sikerrel kezdtek, de aztán szerdán kikaptak a Ferencváros második csapatától, most pedig Pakson maradtak alul. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, 3. forduló
Paksi FC II–Bonyhád VLC 5–1 (2–1)
Paks, v.: Sipos K. (Sáfárik P., Kovács Á.). Paks II: Bakodi – Májik, Palóka (Holka, 59.), Máté Cs., Galambos J. (Szabó A., 75.), Éger Zs., Pupp Z. (Tóth K., 81.), Győrfi, Répási (Köllő K., 75.), Lapu, Ádám D. Edző: Kindl István. Bonyhád: Paceka – Hompót D. (Gulyás M., 54.), Ladányi V., Bozóki, Márkvárt P. (Rabi M., 75.), Pál M. (Ladányi P., 54.), Babulják (Sásdi A., a szünetben), Pál A. (Sajnovics, 54.), Kugler, Friedszám, Pintér M. Edző: Sárai György. Gól: Máté Cs. (32.), Palóka (33.), Galambos J. (50., 71.), Májik (72.), illetve Babulják (38.). 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!