Labdarúgó NB III

2 órája

Gyors gólváltás után pont nélkül maradt otthon a Bonyhád VLC – képgalériával

Hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Bonyhád VLC a bajnokesélyes Kaposvári Rákóczi ellen az NB III-as bajnokság Dél-Nyugat csoportjának 8. fordulójában.

Berg Sándor

Gyors gólváltással kezdődött a találkozó, a somogyiak találatára egy perccel később Babulják Márk válaszolt. A félidőben, bár megvoltak a helyzetek, újabb gól nem született, nem úgy a második játékrész elején, amikor Nicoló Mazzonetto büntetőjével ismét vezetést szerzett a Kaposvár. A Bonyhád becsülettel küzdött, de a bravúr nem, egy újabb Rákóczi-találat viszont született, amivel a völgységiek két győzelem után maradtak pont nélkül, a vendégek pedig átvették a vezetést a tabellán.

Márkvárt Patrik és a Bonyhád pont nélkül maradt a bajnokesélyes Kaposvár ellen
Márkvárt Patrik és a Bonyhád pont nélkül maradt a bajnokesélyes Kaposvár ellen
Fotó: Máté Réka

NB III, Dél-Nyugati csoport, 8. forduló
Bonyhád VLC–Kaposvári Rákóczi FC 1–3 (1–1)
Bonyhád, v.: Maml (Topálszki, Aczél P.)
Bonyhád: Ipacs – Kugler (Friedszám, a szünetben), Ladányi V., Bozóki, Ikladi – Ladányi P. (Rabi D., 79.), Márkvárt P., Pintér M., Sásdi A. (Lerch M., 57.), Babulják (Rabi M., 79.) – Pál A. (Pál M., 67.). Edző: Sárai György
Kaposvár: Mikler D. – Görög, Balogh Á., Hadaró, Pusztai D. – Heil (A. Mazzonetto, 55.), Szederkényi, Nagy M., Horváth B., Pressing (Szabó M., 88.) – Mayer (N. Mazzonetto, 40.). Edző: Székely Tibor
Gólszerző: Babulják (11.), illetve Horváth B. (10.), N. Mazzonetto (51., 11-esből), Görög (65.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!