Közélet

2012.11.20. 16:20

Kerekes doktor töltheti be ismét a kórház igazgatói tisztségét

Dr. Kerekes László mellett döntött a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI), így a korábbi vezető töltheti be ismét a Szent Lukács Egészségügyi Nonprofit Kft. orvos ügyvezető igazgatói tisztjét – várhatóan december elsejétől.

H. E.

Mint ismert, dr. Kerekes László megbízatása tavaly év végén lejárt, és hosszas huzavona után – melynek során sokak mellett a karcagi dr. Nagy Mihály neve is felmerült – februárban úgy döntött a dombóvári képviselő-testület, hogy felmentvénnyel dr. Schmidt László áll a kórház élére. A korábbi igazgató azóta az intenzív osztályt vezette.

Dr. Kerekes László elmondta, nagyon megviselték a történtek, de a kórházon belüli támogatás és a lakossági megerősítés hatására úgy döntött, nem adja fel. A munkát most onnan szeretné folytatni, ahol egy évvel ezelőtt abba hagyta, ehhez nyugalmat, békességet, bizalmat szeretne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!