Közélet

2012.09.30. 16:39

Tetőtől talpig átvizsgálták a város lakosságát

Több orvos és egészségügyi szakdolgozó áldozta a szabadidejét azért, hogy Simontornyán ismét sikeres legyen az egészségnap.

Varga László

„ADJ EGY NAPOT AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!„ felhívással ismét sikeres egészségnapot rendeztek a kisvárosban, amelynek itt már évekre visszanyúló hagyománya van. A délelőtt 9 órától, délután 2-ig tartó rendelésen a lakosság tetőtől talpig megvizsgáltathatta magát. A több helyszínen zajló eseményt összesen közel négyszázan keresték fel.

A szabadidejüket feláldozó orvosok: dr. Vass Zoltán szemész főorvos, dr. Mikola József érsebész főorvos, dr. Zsigmond Árpád kardiológus főorvos, dr. Sziládi Erzsébet hematológus főorvos, dr. Pulay Éva szülész-nőgyógyász adjunktus, dr. Pulay János urológus adjunktus, dr. Kiss Mihály ideggyógyász főorvos, dr. Schöbel Tímea reumatológus főorvos.

Hajgyógyászat, krónikus légúti betegségek szűrőprogram, neurológia, masszírozó ágy, talpmasszázs és egészséges ételek bemutatója, kóstolója tette teljesebbé az egészségvédő napot, mely ezekkel a vizsgálatokkal, szaktanácsadásokkal még nem ért véget.

Október 5-én pénteken 15 és 17 óra között ugyanis dr. Bajor Klára bőrgyógyász szakorvos várja a bőrgyógyászati problémákkal küzdő pácienseket. Ugyancsak e program keretében október 13-án, csütörtökön 9 órától 14 óráig a Pannon Halláscentrum hallásvizsgálatot tart.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!