Sport

2011.03.26. 17:24

Csernyánszki 11-est hárított, Egerszegen nyert a Paks

Fél lábbal már a Ligakupa döntőjében érezheti magát a Paksi FC labdarúgócsapata.

TEOL

Kis Károly együttese az elődöntő első, Zalaegerszegen rendezett mérkőzésén is nyerni tudott, így a szerdai találkozón már egy döntetlen is elegendő az atomvárosiaknak ahhoz, hogy 2010 után ismét ott legyenek a serlegért zajló összecsapáson. A tegnapi győzelemért nagyon sokat tett Csernyánszki Norbert, aki amellett, hogy végig kiválóan védett, a 76. percben kivédte Ahmet Delics tizenegyesét. A Paks az utolsó negyedórában Báló Tamás kiállítása miatt emberhátrányban játszott, de így is megőrizte előnyét.

Zalaegerszeg FC–Paksi FC 1–2 (1–1). Zalaegerszeg, 1500 néző. V: Oláh G. Zalaegerszeg: Sipos– Kocsárdi, Miljatovics, Kovács G., Panikvar (Varga R., 79.)– Szalai T., Kamber, Horváth A. (Rajcomar, 68.), Balázs Zs.– Delics, Simon A. Vezetőedző: Csank János. Paksi FC: Csernyánszki– Heffler T., Gévay, Szabó J., Báló– Bartha (Tamási, 78.), Sipeki, Böde D., ifj. Haraszti Zs. (Kiss T., 56.)– Magasföldi (Mészáros I., 90.), Montvai (Vári, 66.). Vezetőedző: Kis Károly. Gól: Delics a 23., illetve Magasföldi a 9., Gévay a 67. percben. Kiállítva: Báló a 75. percben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!