Sport

2012.07.10. 14:58

Edzésben az UFC – új arcok a megyeszékhely fociklubjánál

Az NB III-as Tolna megyei futballcsapatok közül a Tolle UFC Szekszárd kezdte meg elsőként a felkészülést a 2012/2013-as bajnoki évadra.

TEOL/B.L.

A sárga-fekete csapattól távozott Tóth László és Hencz Balázs, Vizdár Zsoltra pedig edzőként számít Fehér Attila ügyvezető. Két „új arc” jelent meg a hétfő kora esti első edzésen: a BVLC-től érkező Deli Dániel és Dobra Benjamin számára nem ismeretlen közeg a szekszárdi öltöző. Egy kapus is az UFC-vel készül, a Tolnán most érettségizett, a Pakssal NB II-ben szereplő Steinbach Gergő a megyeszékhelyen dolgozza végig a nyarat.

Bekapcsolódik az edzésekbe Szolomájer Miklós is, a jobb oldalon bevethető játékos az NB II-es Dunaújváros-Pálhalma csapatának stabil kezdő játékosa volt. Az MTK U17-es együttesének szekszárdi csapatkapitánya, a belső középpályás posztokon futballozó Papp Milán is Kvanduk János edző alakulatával kezdte a munkát. A Pécsen tanuló Weidinger Péter visszatérésében bízik a szakmai stáb, csak úgy, mint az U19 házi gólkirályában, Jóni Alexban, aki felkerült a felnőttekhez.

A Dráva-csoport „ezüstcipőse”, Horváth Péter visszatért az MTK-hoz, az ő sorsáról később döntenek a klubvezetők. A Szekszárd heti öt edzéssel és egy edzőmeccsel készül majd az augusztus 18- i rajtra, az első felkészülési találkozóját július 28-án a Kozármisleny ellen játssza a csapat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!