Sport

2011.10.26. 15:54

Meglepetés: kiesett az MVM Paks a Magyar Kupából!

Kiesett az MVM Paks NB I-es futballcsapata a Magyar Kupából, miután 3–2-re kikapott az NB III-as Putnok otthonában.

TEOL

A putnokiak a 14. percben Monyók Péter góljával szereztek vezetést, ezt még a szünetben becserélt Böde Dániel az 54. percben kiegyenlítette. A 79. percben Fiola Attila kezére pattant a labda a 16-oson belül, amiért a hazai csapat 11-est, Fiola pedig piros lapot kapott. A büntetőt Monyók váltotta gólra.

Két perc múlva ismét Monyók volt a főszereplő, remek gólpasszát Máthé Gergő passzolta az üres paksi kapuba. A 86. percben Magasföldi József lőtt gólt, de ez csak szépségtapasznak volt jó, a Paks kiesett a Magyar Kupából.

Az atomvárosiaknak nincs szerencséjük ezzel a sorozattal, hiszen a korábbi években is rendre a kiscsapatok ellen botlottak meg: a Kozármisleny és a Kaposvölgye is leküzdhetetlen akadályt jelentett az előző kiírásokban.

Magyar Kupa, 4. forduló. Putnoki VSE–MVM Paks 3–2 (1–0). Putnok, 400 néző. V: Karakó F. Putnok: Roza– Sebők, Nagy Cs., Bányai, Boczki– Zimányi, Zabos, Sápi, Zsarnai– Monyók, Máthé G. Vezetőedző: Koszta Péter. MVM Paks: Csernyánszki– Heffler T., Éger, Fiola, Báló– Bartha, Sipeki, Sifter, Heffler N. (Vayer, 69.)– Montvai (Böde D., a szünetben), Magasföldi. Vezetőedző: Kis Károly. Gólszerzők: Monyók a 14. és a 79. (utóbbit 11-esből), Máthé G. a 82., illetve Böde D. az 54., Magasföldi a 86. percben. Kiállítva: Fiola a 79. percben.

TEOL -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!