Sport

2016.06.16. 10:56

Polgármesteri gratuláció járt a dupláért a SZAC-nak

„Mindig öröm számomra olyan sportolókat köszönteni, akik eredményeikkel öregbítik Szekszárd városának jó hírnevét” – mondta Ács Rezső, a megyeszékhely polgármestere szerdán reggel, amikor hivatalában fogadta a Szekszárdi Asztalitenisz Club vezetőjét, edzőit, játékosait.

R.G.

Fotó:

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Madarász Dóra (balról), Ács Rezső polgármester, Zombori Dávid klubmenedzser, Türei Ferenc vezetőedző, dr. Varga József, az egyesület elnöke, Szily György edző és Imre Leila a tegnapi fogadáson (Fotó: Makovics Kornél)
[/caption]

A SZAC történelmi szezont hagyott maga mögött, hiszen a hazai bajnokságban, az Extra Ligában, valamint a nemzetközi sorozatban, a Klubcsapatok Szuperligájában is az első helyen végzett.

A dr. Varga József elnök vezette delegáció mind a két kupát magával hozta mutatóba, de az ajándékról sem feledkeztek meg, egy hatalmas pingpongütőt adtak át Szekszárd első emberének.

„Egy címet mindig könnyebb megnyerni, mint megvédeni, de mi azon leszünk, azért fogunk dolgozni, hogy ezt a két serleget jövőre is ide tudjuk állítani az asztalra!” – ígérte Türei Ferenc vezetőedző.

Ács Rezső jókívánságai mellé az Eszterbauer Borászat 2013-as évjáratú TÜKE szekszárdi bikavérét, a város borát ajándékozta útravalóul. 

R.G. Madarász Dóra (balról), Ács Rezső polgármester, Zombori Dávid klubmenedzser, Türei Ferenc vezetőedző, dr. Varga József, az egyesület elnöke, Szily György edző és Imre Leila a tegnapi fogadáson (Fotó: Makovics Kornél) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!