Sport

2009.10.31. 18:55

Tököli 11-est hibázott, pontot rabolt a Pápa Paksról

Az első félidőben a Paks, a szünetet követően a Pápa játszott jobban, így döntetlen lett a labdarúgó Soproni Liga 13. fordulójának mérkőzése.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Böde Dániel szárnyal az idei szezonban: a védekező középpályás már 5 gólnál jár (Fotó: Kiss Albert)
[/caption]

Paksi FCLombard-Pápa 22 (20). Paks, 1000 néző. V: Veizer. Paks: Kovács A.– Horváth L., Éger, Szabó J., Gévay– Böde D. (Zováth, 74.)– Heffler T. (Nagy I., 82.), Lisztes (Sipeki, 66.), Urbán– Tököli, Kiss T. Vezetőedző: Gellei Imre. Pápa: Szűcs L.– Nagy S., Farkas A., Tóth G., Rajnay– Varga G. (Zulevs, 51.), Gyömbér, Heffler N. (Mészáros N., 90.)– Bárányos- Bali, Orosz (Alex, 51.). Vezetőedző: Véber György. Gól: Böde D. (1–0) a 34., Tököli (2–0) a 43., Bali (2–1) a 64., Alex (2–2) a 75. percben.

A paksiak a 49. percben végképp eldönthették volna a három pont sorsát, ám 2–0-s vezetésnél Tököli 11-est hibázott, jobban mondva Szűcs Lajos védte a csatár bal sarokba tartó büntetőjét.

Gellei Imre: – Az, hogy Szűcs Lajos volt a pápaiak legjobbja, mindent elmond a találkozóról. Amikor a védőkön már túljutottunk, ő rendre közbelépett. Olyan mérkőzésen értünk el döntetlent, amelyet nyernünk kellett volna.
Véber György: – Az első félidőben egy tízperces periódustól eltekintve nem játszottunk jól, az történt a pályán, amit a paksiak akartak. Fordulópontot jelentett, hogy a második félidőben kapusunk 11-est védett. Azt hiszem rászolgáltunk a döntetlenre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!