Tolnai Népújság

2017.10.05. 15:00

A dombóvári Civil Gálán elismeréseket adtak át

A Civil Gálán adták át ismét a Civil díjakat, amelyeket a dombóvári civil szervezetek szavazatai alapján kap meg minden évben egy személy, illetve egy egyesület.

Hanol Erzsébet

Az egyéni elismerést Ormosi Lajos vehette át, akit három szervezet is jelölt. A díjazott húsz éve vezető tagja a Dombóvári Szívklubnak, továbbá az Ózon Asztma Klubnál is kiemelkedő munkát végez. A szervezetek közül ebben az évben a Dombóvári Zenész Egyesület érdemelte ki a Civil díjat, amelyet Balaskó János, a zenekar vezetője vett át. A zenészek állandó résztvevői a város különböző rendezvényeinek.

– Nem kérdés, miért pont ők kapták a kitüntetést – mondta a Tinódi Házban rendezett ünnepségen Bódogné Pethes Janka, a Civil Tanács elnöke. A megjelenteket Szabó Loránd polgármester is köszöntötte, majd a zeneiskola klarinétosai adtak műsort, Tóth Gáborné szavalt és a dunaszekcsői fúvószenekar is fellépett. H. E.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!