Teol.hu videó

2024.06.24. 13:28

Csoboth Kevin góljánál felrobbant a Garay tér (videó)

Nagy volt az öröm vasárnap éjjel Szekszárd főterén, ahol több, mint százan ünnepelték a magyar válogatott 1–0-s Európa-bajnoki győzelmét Skócia ellen. Csoboth Kevin góljánál felrobbant a Garay tér.

Berg Sándor

Röpködtek a sörös poharak, lobogtak a zászlók, egy fiatalemberről pedig a pólóját is letépték örömükben a barátok, amikor Csoboth Kevin a 100. percben megszerezte a magyar válogatott győztes gólját vasárnap Skócia ellen. A lefújás után még percekig zúgott a „ria-ria-Hungária” a Garay téren, a több, mint száz drukker hosszasan éltette Szoboszlai Dominikéket.

A száz perc feszültsége jött ki a szurkolókból Csoboth Kevin találatánál
A száz perc feszültsége jött ki a szurkolókból Csoboth Kevin találatánál
Fotó: Kiss Albert

A nemzeti csapat az 1–0-s sikerével megtette a tőle telhetőt, most már csak azért kell szorítani, hogy a következő három feltételből kettő teljesüljön:

  • a B-jelű négyesben Spanyolországnak és Olaszországnak nem szabad kikapnia (előbbi Albániával, utóbbi Horvátországgal találkozik ma 21 órától),
  • a C-csoportban Angliának le kell győznie a szlovéneket (kedd, 21 óra)
  • Csehország a törökök, Georgia a portugálok ellen nem nyerhet az F-jelű kvartettben (mindkét találkozót szerda 21 órakor játsszák).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában