Celebfigyelő

2024.06.29. 10:40

Vágó Bernadettékkel indult a Petőfi Nyár

A szekszárdi származású Vágó Bernadett és férje, Miller Zoltán teltházas koncertjével indult el a Petőfi Nyár című programsorozat Szőnyben, számolt be erről a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál. A művészházaspár országszerte népszerű. Vágó Bernadettéket szereti a közönség.

Brunner Mónika

Miller Zoltán és Vágó Bernadett színművészek zenés műsorával indult a Petőfi Nyár a szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Ház udvarán június huszonkettedikén szombaton Szőnyi randevú címmel. Szécsi Pál, Máté Péter, Cserháti Zsuzsa és a Queen dalait is énekelte Vágó Bernadett és férje.

Miller Zoltán, Vágó Bernadett, házaspár
Miller Zoltán és Vágó Bernadett országszerte népszerű művészházaspár
Fotó: Kaszner Nikolett / MTVA

 

Vágó Bernadett ismét férjével lépett fel

Vágó Bernadett és Miller Zoltán országszerte kedvelt művészházaspár. 

– Azért választottuk őket, mert egy könnyű, nyár esti zenés programot terveztünk, ahová el tudnak jönni a komáromi fiatalok és idősek is egyaránt – nyilatkozta a Komáromi televíziónak Zsédenyi Horváth Krisztina, a Szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Ház szakmai vezetője. 

A folytatásban, július tizenkilencedikén Sztárek Andrea és Détár Enikő humoros színházi előadásával várnak mindenkit, olvasható a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportálon (KEMMA). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!