Celebfigyelő

3 órája

Megint csobbant László Boldizsár

László Boldizsár paksi származású operaénekes újabb csobbanós fotóját osztotta meg a közösségi médiában. Bár egyre hűvösebb van, egyre hidegebb a víz, László Boldizsár bírja a körülbelül tizenhárom - tizenöt fokos vízhőmérsékletet. Megint csobbant.

Brunner Mónika

A Tisza tizenhárom - tizenöt fokos volt idén október nyolcadikán, a Hungaromet Magyar Meteorológiai Szolgáltató adatai szerint. László Boldizsár bírja a vízhőmérsékletet legújabb fotója tanúsága szerint. Megint csobbant. 

Megint csobbant László Boldizsár, a Tiszában merült
Megint csobbant László Boldizsár, a Tiszában merült el, láthatóan jól esett neki a körülbelül tizenhárom- tizenöt fokos víz. Élményét fotón is megörökítette és közzétette a közösségi médiában. 
Forrás:  Facebook/László Boldizsár

Megint csobbant 

László Boldizsár ezt írta új fotójához, amelyet október hatodikán vasárnap posztolt a Facebook oldalára: "Szezon indító merülés 18 km evezéssel egybekötve a Tiszán". Élményeiről videófelvételt is készített, amelyben sok szeretettel köszöntött mindenkit a Tiszáról: 

– Igen a víz már kezd alakulni, de azért még nem az a decemberi, szóval nem is rossz, 13-14 fok, kint-bent, várok mindenkit ide, a Tiszára. Ja, és nem árad" – mondta többek közt. Mint arról korábban beszámoltunk, a tenor már szeptemberben is megosztott egy hasonló fényképet a közösségi oldalán, akkor is körülbelül tizenöt fokos vízben fürdött. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!