Köszöntés

2023.02.25. 08:08

Boldog névnapot kívánunk a Gézáknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Boldog névnapot kívánunk! (Fotó: Shutterstock)

Február huszonötödikén a Gézák ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel Aglája, Gejza, Tacitusz, Taráz, Tarcal, Cézár, Félix, Vanda nevű ismerőseiket is.

Géza eredete: török-német-magyar eredetű; jelentése: méltóságnév. Géza jelentése: A Géza olyan személyiség kialakulását támogatja, akit természetéből adódóan érdekel mások jóléte, és késztetést érez, hogy az elesetteken és a rászorulókon segítsen. Felelősségteljes és nagyvonalú, igaz, időnként kissé szétszórt. Jobb elkerülnie azokat a pozíciókat, melyek rendezettséget és koncentrálást igényelnek.

Inkább olyan területen érdemes elhelyezkednie, amelyben emberekkel lehet kapcsolatban, és teret kaphat az önkifejezés valamilyen formája, hiszen alkotó, művészi adottságai is vannak. Kedves, jó természetű személyisége sokakat vonz, bizalommal fordulnak hozzá azok, akik magánjellegű problémájukat meg szeretnék osztani valakivel. Ebben az is jelentős szerepet játszik, hogy bármely problémát képes pozitív irányból megközelíteni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában