Teol.hu videó

2024.08.26. 08:40

Mindenki megtalálta a számítását a bátaapáti falunapon (videó)

A falu apraját-nagyját megmozgatta a szombaton reggeltől késő éjszakáig megrendezett falunap Bátaapátiban.

Bencze Péter

Már délelőtt, tíz órakor elkezdődött az idei bátaapáti falunap. A résztvevők reggelivel zsíros, vagy lekváros kenyérrel, virslivel alapozhattak az egész napos programsorozatra. alapoztak A falunapot ezúttal is a helyi önkormányzat, valamint a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás (TETT) támogatásával valósultak meg.

Bátaapáti_Mk_0016
Fiatalok és idősek számára is feltöltődést biztosított a bátaapáti falunap
Fotó: Makovics Kornel

Kaczor Feri volt a bátaapáti falunap sztárfellépője

Délutánra jócskán megtelt vendégekkel a tűző nap ellen menedéket nyújtó hatalmas rendezvénysátor. A sörpadoknál jókedvűen beszélgettek a családok, baráti társaságok. Fogytak a finom sós és édes süteményfélék, és előkerültek a sörös- és borospoharak is. 

Délután három órakor ünnepi köszöntőt mondott Koroknai Róbert, a település június 9-én megválasztott polgármestere, majd a településvezető megnyitotta a sörcsapot. Ezt követően kezdődtek a kulturális programok: egymást váltották a környékbeli együttesek. Színpadra álltak a Mórágyi Német Nemzetiségi Néptáncegyüttes, a Bátaszéki Felvidéki Néptánc Egyesület, valamint a modern koreográfiát bemutató Best Street Team tagjai is. 

Délután négy órától a Csillag Születik című televízióműsor gyerekként popsztárrá lett énekese, László Attila, majd a mulatós zene nagyágyúja, Kaczor Feri szórakoztatta az egybegyűlteket. 

Kaczor Feri koncertjére rengetegen voltak kíváncsiak.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában