Felhívás

2023.08.09. 16:47

Elment otthonról, azóta nem látták a 14 éves bölcskei lányt

A képen látható Lengyel Zsókát keresik a paksi rendőrök. A lány kedden távozott otthonról, a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Teol.hu

A Paksi Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Lengyel Zsóka eltűnése kapcsán – tájékoztatott szerdán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Lengyel Zsóka. Fotó: TVRFK

A 14 éves lány augusztus 8-án a reggeli órákban ment el bölcskei otthonából. Tartózkodási helye azóta nem ismert, életjelet nem ad magáról.

Lengyel Zsóka 160-165 centiméter magas, egyenes szálú, háta közepéig érő, barna hajú. Körülbelül 45 kilogramm súlyú, barna szemű. Eltűnésekor viselt ruházatáról részleteket ismerünk: bézs színű strasszköves sportcipő és rózsaszínű hátiszák volt rajta. A hátizsák tetején egy barnás, bőr hatású címke van, ami háromszög alakú, ebben egy „C” betű látható. A lány egy bézs színű, teli talpú lábbeliben ment el, aminek a talprésze fehér színű, elől fűzős sportcipő. A lábbeli külső oldalán van egy ívelt, szegecselt motívum. A szegecsek ezüst színűek, és négyzet alakúak.

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os vagy a 06-75-510-640-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést - akár névtelensége megőrzése mellett - az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Frissítés:
A lány épségben előkerült – tájékoztatott csütörtökön a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában