Hirdetés

17 órája

A konyhapanel legnagyobb előnyei

A konyha dekorálása sokak szemében rendkívül nehéz feladat. A konyhai tevékenységek és higiénia miatt sokkal kevesebb anyagot és tárgyat használhatunk fel, mint a lakás többi részén. Ez azonban közel sem jelenti azt, hogy nem válogathatunk lehetőségek százai közül! A konyhapanelek segítenek ezen helyiséget is esztétikusabbá tenni. Íme a legnagyobb előnyei!

PR cikk

Forrás: pexels.com

Dekoratívak

Konyhai dekoráció lévén a konyhapanelek legnagyobb előnye természetesen a megjelenésük. A termékek általában három kategóriába sorolhatók be: geometriai mintásak, képpel ellátottak és anyagmintásak.

Az előbbi esetben az egyszerű vonalaktól kezdve egészen a 3D hatásig bármit beszerezhetünk ma már, amivel tökéletessé tehetjük bármelyik modern konyhát. A képek esetén szintén határ a csillagos ég: a városi látképektől kezdve a befőttes üvegek képeiig hatalmas választék vár minket. Végül pedig az anyagminták – sokak kedvencei – esetében sem alakul másképp a helyzet. Vásárolhatunk a hagyományos konyhákra jellemző csempe mintás elemeket, de akár tökéletesen élethű fautánzatot és kőburkolatot is találhatunk. Összességében tehát bármilyen fali „burkolatra” is vágyunk, a konyhai hátfalak segítségével megvalósítható az ötlet.

Hőállók

A magas hőmérsékletek a konyhák talán legveszélyesebb jellemzői – már ami a dekorációt illeti. Számos anyag ugyanis jelentősen sérülhet, ha például túl közel helyezzük a sütőhöz vagy főzőlaphoz. A konyhai panelek szerencsére egyáltalán nem tartoznak ebbe a kategóriába. Ennek köszönhetően nyugodtan alkalmazhatjuk őket tűzhelyek mögött, mosogatók és mosogatógépek közelében is.

Törésállók

A konyhai hátfalak kifejezetten a konyhában található, olykor szélsőséges körülmények és események ellen lettek kifejlesztve. A magas hőmérséklet mellett gondolni kell még a burkolatok törésállóságára is. A falhoz ütődő eszközök, az elpattanó szilánkok és az esetleges balesetek mind-mind a fal sérüléséhez vezethetnek. A konyhapanelek azonban törésállók, így még ha csempe mintájú darabot is választunk, nem kell a sarkok lepattogzásától tartanunk!

Az ANRO webáruházban több tucat konyhai hátfal közül válogathatsz. Ezek különböző méretekben és mintákkal érhetők el, így bármilyen elemet is szeretnél telepíteni a saját otthonodba, náluk garantáltan megtalálod. Válogass kedvedre és add le rendelésedet még ma, hogy minél hamarabb elkezdődhessen a konyha dekorálása!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában