Hirdetés

20 órája

Megnyílt Tolna vármegye első MG autószalonja

Október 2-án nyílt meg a Nyitrai Autóház új MG szalonja, ezzel az európai autópiac egyik legdinamikusabban fejlődő márkája már Tolna vármegyében is hivatalos képviseletet kapott. A megnyitón az új MG3 Hybrid+ modellt is leleplezték.

PR cikk

A Cecil Kimber által 1924-ben Oxfordban alapított MG évtizedeken át különleges sportautóiról volt híres. A márka legújabb kori története 2007-től íródik, amikor Kína legnagyobb autógyártója, a SAIC csoport tulajdonába került a cég. Az európai hagyományok megőrzése annyira fontos az új tulajdonos számára, hogy 2018-ban dizájnstúdiót nyitottak Londonban, majd a 2020-as évtől kezdve az eladások is új lendületet vettek. 

Idén az MG átadta a 3000. új autóját Magyarországon. Az ügyfelek kedvelik az MG modelleket, amelyek magas minőségben, precíz összeszereléssel és gazdag felszereltséggel érkeznek a hazai piacra. A kezdeti sikereket látva döntött úgy a Nyitrai Csoport , hogy az MG partnereként részt vesz a márka életében és Szekszárdon megnyitottuk az MG márkakereskedésünket.

– mondja Kovács József márkakereskedés vezető.

 

Bár a márka új a Nyitrai Csoport kínálatában, a háttér stabil, köszönhetően annak, hogy a Nyitrai csoport több mint két évtizede jelen van Szekszárdon is. Az értékesítés mellett teljeskörű szervizszolgáltatás várja a tulajdonosokat.

Hét év háromszoros gondoskodás jár minden MG modellhez, emiatt az ügyfeleinket jó ideig csak a kötelező szervizeken látjuk majd viszont. A 7 év vagy 150 000  kilométer műszaki garancia mellett 7 év átrozsdásodási garanciát is nyújt az MG, emellett hét éven át országúti segélyszolgáltatást is kapnak vásárlóink. A csomag része az időszakos karbantartáson felül járó évente egyszeri ingyenes ellenőrzés is, amely ugyancsak 7 éven át jár az autókhoz, és a jármű 7 fő részegységét érinti.

– sorolja Kovács József.

 

A márka stratégiájának fontos eleme, hogy széles kínálatával teljes mértékben lefedi a vásárlók igényeit. Benzines, plug-in-hybrid, illetve teljesen elektromos hajtáslánccal elérhetőek az MG modellek. Az SUV kategóriában a felfrissített ZS és a nagyobb méretű HS választható. A ZS akár teljesen elektromos kivitelben is kapható, a HS pedig Plug-in Hybrid hajtásával egyszerre dinamikus és takarékos.

A teljesen elektromos MG4 egy családi használatra is megfelelő ötajtós elektromos kompakt, akár 450 kilométeres hatótávval és 35 perces gyorstöltéssel. A modell XPower névre hallgató összkerékhajtású sportváltozata pedig 435 lóerővel és 3.8 másodperces gyorsulással idézi fel az MG sportos hagyományait. 

 

Családi kombit is kínál elektromos hajtással az MG, az MG5 akár 1367 liternyi csomagot is elnyel, 500 kilogramm vonatatókapacitással rendelkezik, és képes a kétirányú töltésre is.
Az MG Nyitrai autószalon megnyitóján leplezték le a márka új kompaktját, az MG3 Hybrid+ modellt, amely tágas belső terével, agilis, sportos karakterével hoz új színt a hazai autópiacra. A 195 lóerős teljesítményű hibrid 60 km/h-ás tempóig képes teljesen elektromosan közlekedni, 8 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra, a csomagtere pedig akár 938 literre is bővíthető.

A piaci siker egyik titka az elérhető ár, az MG modellek közös jellemzője, hogy remek ár-érték arányt kínálnak. A gazdag alapfelszereléssel startoló MG ZS már 6 999 000 forinttól elérhető, az MG3 Hybrid+ 8 299 000 Ft-tól kapható, és a tágas, 258 lóerős MG EHS Plug-in Hybrid is 11 450 000 forintos kedvezményes ártól indul. Az MG Nyitrai autószalonban a roppant gazdag hazai MG készlet teljes egészében elérhető, az ügyfelek több mint száz autóból választhatnak, amelyeket nagyon rövid határidővel átvehetnek.

 

Újragondolva, újratöltve, újjászületve – mondja a márka szlogenje, és ez a folyamat nem áll le a jövőben sem. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az MG hamarosan újabb modellekkel jelenik meg a magyar piacon is, emiatt – és a folyamatosan megújuló akciók miatt is –, érdemes az mgnyitrai.hu oldalon nyomon követni az MG és a Nyitrai Autóház legfrissebb híreit.

További részletek:

Nyitrai Autóház Kft.

7100 Szekszárd, Pásztor u. 8.

https://mgnyitrai.hu/

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában