Sport

2015.10.09. 09:01

Támadót igazolt a Paks

Bajner Bálinttal hosszútávú szerződést kötöttek. A 25 éves focista bizonyítani szeretné, nem véletlenül került már 18 évesen az angol élvonalbeli West Ham csapatához.

Rónai G.

Támadót igazolt a Paksi FC. Az OTP Bank Ligában tizenegy fordulót követően a tabella harmadik helyén álló atomvárosiak honlapja tegnap számolt be róla, hogy a klub hosszútávú szerződést kötött a legutóbb az angol harmadik ligás Notts County-nál szerepelt 25 éves Bajner Bálinttal.

A honlap szerint Bajner több német-, illetve szigetországi megkeresést utasított vissza, elsősorban – ahogy az oldal fogalmaz – családi nehézségek miatt. Most Pakson találta meg számításait, és azt a nyugodt hátteret, amely segíthet neki abban, hogy ismét bebizonyítsa, nem véletlenül került már 18 évesen az angol élvonalbeli West Ham csapatához.

„Szeretnék meghatározó játékossá válni a Paksban, és olyan teljesítményt nyújtani, amivel felhívom magamra a figyelmet először az NB I-ben, majd pedig a későbbiekben ismét szeretnék egy külföldi szerződést magamnak. Most ennek a célnak, és a családomnak szentelem az összes időmet. Jelenleg minden mást szeretnék kizárni az életemből” – mondta a játékos a klub honlapjának.

Bajner Bálint elsősorban arról nevezetes, hogy a Nemzeti Sportnak 2014-ben azt nyilatkozta, hogy a magyar futball, a válogatott nem érdekli őt. Az Ipswichben a bemutatkozó mérkőzésén a 44. percben lecserélték, erre azt állította, hogy azért cserélték le, hogy megtapsolják őt. A nyilatkozata után magyar felhasználók hozzászólásokkal árasztották el az Ipswich Facebook-oldalát, a klub pedig letiltotta a magyar IP-címeket az oldalról. A Notts Countyhoz történő szerződése után magyar felhasználók különböző ironikus hozzászólásokkal árasztották el a csapat Facebook-oldalát. A Notts County ezt követően szintén blokkolta a magyar IP-címekről érkező felhasználókat.
A magunk részéről annyit remélünk, hogy Pakson a futballpályán alkot majd nagyot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!