Köszöntés

2024.09.15. 08:31

Boldog névnapot Enikő, Melitta!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Szeptember tizenötödikén az Enikők és a Melitták ünneplik névnapjukat.

Enikő eredete: Vörösmarty Mihály alkotása. jelentése: ünő, szarvastehén. Enikő jelentése: Az Enikő név barátságos, kedves személyiség kialakulását támogatja. A név viselői otthonosan mozognak a művészet világában. Értékelik a minőséget, de életerejük, lelkesedésük nem mindig elég ahhoz, hogy valóra is váltsák álmaikat, kielégítsék szükségleteiket. Sokszor segítenek másoknak, de az is gyakran előfordul velük, hogy túlságosan sokat foglalkoznak mások gondjaival.

Melitta eredete: görög eredetű; jelentése: méh, szorgalmas. Melitta jelentése: A Melitta név jó üzleti érzékkel megáldott személyiség kialakulását támogatja, aki szinte mindenben sikereket ér el, amihez csak hozzálát. Olyan vezető pozíciókra érdemes törekednie, ahol döntési lehetőség és felelősség egyaránt van a kezében. Tehetséges és eredményes vezető válhat belőle, mert képes a környezetében lévők igényeit, elképzeléseit is figyelembe venni. Könnyen lehetséges, hogy egészen fiatalon került olyan helyzetbe, amikor komoly döntéseket kellett meghoznia.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában