TV-ajánló

3 órája

A legjobb barátnőkből legnagyobb ellenségek lesznek

Emma és Liv gyermekkoruk óta barátnők, nincs titkuk egymás előtt, még az esküvőről is ugyanazt gondolják. Arra azért ők sem számítanak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helyszínre sikerül szervezniük mindent. A kínos baki persze betesz a barátságnak, és kitör a háború. Szinte semmitől sem riadnak vissza, hogy tönkretegyék a drága barátnő nagy napját...

Bencze Péter

Illusztráció: Getty Images

A 2009-es Csajok háborúja (Bride Wars) egy pörgős, romantikus vígjáték, amely bemutatja, hogy még a legszorosabb barátságot is próbára teheti egy esküvői rivalizálás. A történet középpontjában Emma (Anne Hathaway) és Liv (Kate Hudson) áll, két gyerekkori barátnő, akik egész életükben arról álmodoztak, hogy tökéletes esküvőjük legyen a híres Plaza Hotelben. Ám amikor egy szervezési hiba miatt az esküvőiket ugyanarra a napra teszik, a barátságuk törékeny szálai elpattannak, és háború alakul ki közöttük.

A film rengeteg humoros és szívmelengető pillanattal mutatja be, hogy a látszólag felszínes konfliktusok mögött mélyebb érzelmek húzódnak. Hathaway és Hudson kiválóan hozzák a két különböző személyiséget, és a rivalizálásuk kíméletlen versennyé fajul, ami tele van nevettető fordulatokkal. A Csajok háborúja szórakoztató film, amely bepillantást nyújt a barátság, az esküvői stressz és a versengés dinamikájába.

Csajok háborúja, amerikai romantikus vígjáték, szerda, SuperTv2, 22:30

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában