Tájékoztatás a lakosságnak

2 órája

Forgalomkorlátozás és vízhiány a város forgalmas kereszteződésében

Október 7. és november 28. között forgalomkorlátozás van érvényben Dombóváron, a Horvay utca és Erkel Ferenc utca kereszteződésénél. A balesetveszélyes aknafedlapok és elöregedett tolózár cseréje miatt a környék lakóinak változásokkal kell számolniuk a közlekedésben, a héten pedig a munkálatok miatt a vízszolgáltatás is akadozik a város több részén.

Balogh Éva

A helyi vízmű szolgáltatójának tájékoztatása szerint meghibásodott egy elöregedett tolózár, és cserére szorulnak a balesetveszélyes aknafedlapok is. A munkálatok miatt október 11-ig a környék lakói időszakos vízhiányra, illetve nyomáscsökkenésre számíthatnak, különösen Újdombóvár Fő utcáján és a Radnóti utca közötti területen. 

Forrás: google maps

A DRV, a helyi vízszolgáltató, minden nap friss információkkal látja el a lakosságot a várható vízkizárások időtartamáról és az esetleges változásokról, melyekre a diszpécserszolgálaton keresztül lehet naprakészen tájékozódni. A legjelentősebb vízellátási problémák csütörtökig 9:00 és 15:00 óra között várhatók. Az útburkolat helyreállítása a cserére szoruló aknafedlapok kötési ideje és a forgalomelterelés ütemezése miatt egészen november végéig tart. Az autósoknak és gyalogosoknak érdemes elkerülni a környéket, mivel a csúszós és szűkített útszakaszok tovább nehezítik a közlekedést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában