Előadás

2 órája

Romokban az egészségügy? – válaszok az MCC-ben

Az egészségügy régóta izgalmas, így mondhatjuk, örök téma. Majd' mindenkinek van róla véleménye, vannak, akik szidják, mások dicsérik.

Szepesi László

Jövő szerdán, október 16-án délután 5-től Szekszárdon a Mathias Corvinus Collegium Hunyadi utcai képzési központjában a szakemberek beszélnek az egészségügy helyzetéről. Az érdeklődők majd a legilletékesebbektől hallhatják meg, hogy vajon igaz-e, amit sok esetben hallani lehet az ágazatról – miszerint romokban lenne.

DSC_4806
Pető Dorina pszichológus tavaly is volt a Mathias Corvinus Collegium szekszárdi képzési központjának a vendége 
Fotó: Kiss Albert

Pethő Dorina pszichológus, a Mélylevegő Projekt társalapítója moderálásával lesz egy kerekasztal-beszélgetés, amelynek során Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára, Kis Zoltán, a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház főigazgatója és dr. Pap Zoltán szekszárdi háziorvos, a háziorvosok Tolna vármegyei kollegiális vezetője mutatja be az egészségügy aktuális helyzetét. Szó lesz a dolgozói bérek és a munkakörülmények alakulásáról, a magánegészségügy magyarországi szerepéről, a megvalósult és tervezett fejlesztésekről, a szakemberhiányról, s többek között az egészségügyi ágazat jövőbeni kilátásairól is.

Az MCC szekszárdi programjára mindenkit várnak. A részvétel ingyenes, viszont előzetesen regisztrálni kell, amit ide kattintva tehet meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában