Női futsal

3 órája

Nehéz tolna-mözsi győzelem a vezetőedző jubileumi mérkőzésén (galéria)

Mérföldkőhöz érkezett a Tolna-Mözs kispadján Reveland Zoltán, aki keserédes győzelemmel ünnepelte hatvanegyedik sikerét a csapat élén.

Teol.hu

Századik tétmérkőzésén ült a Tolna-Mözs kispadján Reveland Zoltán, akinek csapata az első perctől ellenfele fölé kerekedett. A világbajnoki selejtezőkre készülő magyar válogatott tagja, Kiss Gréta már a második percben megszerezte a vezetést, amit még az első félidőben Sajabó Boglárka duplázott meg. A szünet után négygólosra hízott a hazaiak előnye, amin az előző idényben még Tolna-Mözsön játszó, idén már a Csepelnél játékos-edző Krár Edina kozmetikázott.

Kiss Gréta nyitotta a Tolna-Mözs góljainak sorát a Csepel ellen
Kiss Gréta nyitotta a Tolna-Mözs góljainak sorát a Csepel ellen
Fotó: Kiss Albert

A találkozó további részét Romanoczki Kármen – ártalmatlan helyzetben történt – súlyos sérülése árnyékolta be. A Csepel a végén visszajött egy gólra, de Reveland Zoltán győzelemmel jubilált a kék-fehéreknél, a 15 éves Kovács Larissza pedig először volt az NB I-es keretében – még ha ezt egy keserédes sikeren is tette.

„Keserédes győzelmet arattunk, azon kívül, hogy majdnem elszórakoztunk egy sima mérkőzést, újabb játékosunkat vesztettük el. Ő már a harmadik alapember, akit nélkülözni kell hosszabb időre, jobbulást és gyors gyógyulást kívánunk neki! Nehéz időszak elé nézünk” – fogalmazott Reveland Zoltán, aki századik tétmérkőzésen hét döntetlen és 32 vereség mellett a 61. sikerét szerezte meg a csapat vezetőedzőjeként.

NB I, alapszakasz, 4. forduló
Tolna-Mözs–Csepel FC USE 4–3 (2–0)
Tolna, v.: Álló T. (Kiss G., Petrovics)
Tolna-Mözs: Németh N. – Wiesner, Sajabó, Szabó B., Kiss G. Csere: Deczki, Fekete E., Ferencz F., Réthalmi, Nagy N., Romanoczki, Kovács L., Folk Zs. Edző: Reveland Zoltán
Csepel: Terdik T. – Petőfi, Kolarik, Horváth A., Majtán. Csere: Krár, Fábián E. Játékos-edző: Krár Edina
Gólszerző: Kiss G. (2.), Sajabó (18.), Ferencz F. (26.), Folk Zs. (27.), illetve Krár (28., 38.), Fábián E. (39.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában