Női foci

2 órája

Válogatott behívó érkezett a Szekszárdi WFC-hez

Pénteken és hétfőn Ciprus ellen játszik felkészülési mérkőzést a magyar női U19-es labdarúgó-válogatott. A nemzeti csapatba meghívót kapott Acsádi Petra, a Szekszárdi WFC védője is.

Berg Sándor

Hétvégén szünetel a Simple Női Liga NB I, a Szekszárdi WFC fiatal védője azonban nem pihen. Acsádi Petrának válogatott meghívót postázott Rácz Zsófia szövetségi edző, így pályára léphet október 25-én és 28-án Ciprus ellen az MLSZ telki edzőközpontjában. A két felkészülési mérkőzéssel a november 27. és december 3. között sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőre hangol a korosztályos csapat, írja az mlsz.hu.

Acsádi Petra ismét meghívót kapott az U19-es válogatottba
Acsádi Petra ismét meghívót kapott az U19-es válogatottba
Forrás: MLSZ

A 2006-os születésű Acsádi Petra, aki egy éve a klubtársával, Kágyi Kírával Bundesligában szereplő Hoffenheimnél járt próbajátékon, rendszeresen ott van a válogatottban, szerepelt az idei kontinenstorna selejtezőjében is, ahol a mieink megragadtak az A-ligában, az Eb-re ugyanakkor nem sikerült kvalifikálniuk magukat. Az év végi első körben Hollandia, Svédország és Skócia lesz a nemzeti csapat ellenfele, a négyesből az első három helyezett jut a második fordulóba.

A szintén élvonalbeli Pécsi MFC dombóvári születésű védője, Gyánó Lili ezúttal sérülés miatt nem lehet ott a ciprusiak elleni felkészülési mérkőzéseken.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában